Een graf reserveren

Natuurbegraafplaats Schapenmeer is nog in ontwikkeling. We verwachten dat we in de loop van 2021 de natuurbegraafplaats kunnen openen. Het is dus op dit moment nog niet mogelijk om een plek vast te leggen. Maar u kunt wél alvast uw interesse kenbaar maken middels onderstaand formulier. We nemen dan contact met u op, zodra het mogelijk is om een plek uit te kiezen op Schapenmeer.

Hoe werkt het?

Wanneer u interesse heeft in een eigen plek op Natuurbegraafplaats Schapenmeer, kunt u dat vooraf aangeven. In principe mag u straks overal een plek reserveren, zolang die nog vrij is. Sommige plekken zijn door ecologische waarde uitgesloten voor graven. Het verstrooien van as is niet toegestaan op Schapenmeer, omdat dit schadelijk is voor de humuslaag in de natuur. U kunt de as wel uitstrooien in een graf of in een urn begraven.

Eeuwigdurend grafrecht

Graven krijgen hier in de loop van 2021 alle ruimte. Het graf wordt niet geruimd en het grafrecht is eeuwigdurend. Als nabestaande kunt u het graf altijd terugvinden; we meten de ligging nauwkeurig in en u krijgt de exacte gegevens. Zo kunt u altijd, op momenten dat u dat wilt, naar deze plek terugkeren.

Geïnteresseerd?

Als u het formulier hieronder invult, dan nemen we contact met u op als de natuurbegraafplaats opent.

Ik ontvang graag een uitnodiging voor publieksopening
Ik heb interesse in een graf op Schapenmeer
Ik ontvang graag de nieuwsbrief
Naam*
E-mail*
Telefoon
Contactverzoek Bron
Contactverzoek Status
Locatie