Inspiratiedag zaterdag 13 mei

Natuurbegraafplaats Schapenmeer… een prachtig natuurgebied waar de verbinding tussen mens en natuur in alle rust aanwezig is.

Zaterdag 13 mei organiseren we een inspiratiedag. Op deze dag is er van alles te beleven op Natuurbegraafplaats Schapenmeer. Ontdek de natuur tijdens een van de rondleidingen, laat u inspireren op de informatiemarkt, kijk mee met de uitvaart in scène  en maak kennis met onze medewerkers.

 

Programma Inspiratiedag

             11:00 – 16:00

Informatiemarkt Groene Uitvaart                                                            Uitvaart in scène
Ieder half uur een rondleiding over de natuurbegraafplaats
Kennis maken met natuurbegraven                                                        Prikkelpad

Bekijk het volledige programma

 

Standhouders Informatiedag

Op de informatiemarkt kunt u zich laten informeren en inspireren door verschillende organisaties en bedrijven. De markt staat in het teken van de groene uitvaart, waarbij u naast het kennis maken met uitvaartverzorgers ook informatie krijgt over ecologische kisten, urnen, manden ,wades, rouwverwerking, bloemist, fotograaf, vervoer en zoveel meer.  Zie voor meer informatie het overzicht van de standhouders.

 

Uitvaart in scène

Ieder mens is uniek en leeft zijn leven op een eigen manier. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om ook het laatste afscheid naar eigen wens te vervullen. We krijgen regelmatig vragen over natuurbegraven en een duurzame, moderne uitvaart. Tijdens de inspiratiedag laten we u graag zien, horen en voelen wat er allemaal mogelijk is. Lees meer over de uitvaart in scène

 

Praktische informatie Inspiratiedag

U kunt parkeren op de algemene begraafplaats, Kerkhoflaan 4 in Vorden. Vanaf daar loopt u over de algemene begraafplaats naar onze natuur begraafplaats. We rijden de gehele dag met de e-car om mensen die slecht ter been zijn te helpen.

 

Aanmelden Inspiratiedag 2023

SM_evenement met telefoonnummer

Verhalen over....

Paul Grob vertelt over zijn motivatie om een plek te reserveren op natuurbegraafplaats Schapenmeer.

Ruth Schopenhauer vertelt, met haar zoon, over de begrafenis van haar man en de bijzondere bijeenkomst in de boskapel.