Groepsrondleiding

Natuurbegraafplaats Schapenmeer is een 6,5 hectare groot gebied waar naald- en loofbomen en open plekken elkaar afwisselen. Iedere laatste zondag van de maand geven wij rondleidingen over onze natuurbegraafplaats. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Schapenmeer.

 

Start

De rondleidingen starten om 11.00 en 14.00 uur bij het informatiecentrum van de natuurbegraafplaats. De route gaat door het bos over onverharde paden. Wij genieten van de natuur en de mooie plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Einde

Wij eindigen weer bij het informatiecentrum waar ruimte is om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Data rondleiding

Ondanks de versoepelingen houden wij de groepen op maximaal 15 personen. Daarom vragen wij u om bij interesse in een rondleiding onderstaand formulier in te vullen met de datum met tijdstip van uw keuze. U krijgt dan van ons een paar dagen van tevoren een bevestiging per email. Het laatste weekend van december is het Kerstmis en is er geen rondleiding.

Bent u minder goed ter been of wilt u liever een persoonlijke rondleiding? Neem dan contact met ons op.

Aanmelding reguliere rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status