Groepsrondleiding

Natuurbegraafplaats Schapenmeer is een 6,5 hectare groot gebied waar naald- en loofbomen en open plekken elkaar afwisselen. Iedere laatste zondag van de maand geven wij rondleidingen over onze natuurbegraafplaats. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Schapenmeer.

rondleidingen

 

Start

De rondleidingen starten om 11.00 en 14.00 uur bij het informatiecentrum van de natuurbegraafplaats. De route gaat door het bos over onverharde paden. Wij genieten van de natuur en de mooie plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Einde

Wij eindigen weer bij het informatiecentrum waar ruimte is om meer vragen te stellen, na te praten, een kopje koffie of thee te nuttigen of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Data rondleiding

Elke laatste zondag van de maand om 11.00 en 14.00 kunt u de rondleiding volgen. U kunt zich opgeven via onderstaand formulier. U krijgt dan van ons een paar dagen van tevoren een bevestiging per email.

Bent u minder goed ter been of wilt u liever een persoonlijke rondleiding? Neem dan contact met ons op.

Aanmelding reguliere rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status