Plattegrond

Natuurbegraafplaats Schapenmeer is ongeveer 6,5 hectare groot. Het terrein is wandelend goed toegankelijk dankzij de onverharde paden die terug te zien zijn op de plattegrond. Het terrein bestaat uit een bosgebied met de karakteristieke poel met prachtige rododendronrand waarnaar dit gebied vernoemd is. U kunt heerlijk wandelen door het gebied wat onderdeel is van ons 65 Hectare groot natuurgebied. Ook deze paden vindt u terug op de kaart.

Op onderstaande kaart kunt u de paden en bankjes goed vinden. Als u de natuurbegraafplaats wil bezoeken, kunt u een papieren plattegrond ophalen bij het informatiehuis. Ook hangt op de parkeerplaats een brochurebak met brochures en plattegronden.  Ons informatiehuis met parkeerplaats bevindt zich aan de oude Zutphenseweg, op het terrein van de Algemene Begraafplaats. U kunt de kaart ook op uw mobiele telefoon opzoeken. Hiervoor gaat u naar kaart.schapenmeer.org.  Op deze manier kunt u ook een plek of natuurgraf opzoeken. Ook kunt u een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding maken. Wij zijn alle dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur aanwezig .

U kunt de plattegrond downloaden als pdf bestand of raadplegen via uw mobiele telefoon. Ga dan naar de link kaart.schapenmeer.org.

plattegrond