Rondleiding organisaties

Natuurbegraafplaats Schapenmeer verzorgt rondleidingen voor uw organisatie. Deze rondleidingen zijn bijna altijd maatwerk en sluiten zoveel mogelijk aan op uw vraag. De focus kan liggen op natuurbegraven, verbinding maken, cultuur of natuur.

Natuurbegraafplaats Schapenmeer - Vorden GelderlandEen van onze medewerkers neemt u mee het natuurgebied in. Samen wandelen we over de paden en stoppen tussendoor bij interessante punten waar wij u meer vertellen over onze natuurbegraafplaats, de natuur en het natuurgebied.

 

Mensen die minder goed ter been zijn kunnen mee op de e-car. Hierdoor kan iedereen toch het natuurgebied bewonderen en deel uitmaken van deze rondleiding.

Wij heten u van harte welkom op Schapenmeer. Wij vinden het altijd leuk als mensen geïnteresseerd zijn in ons natuurgebied. Rondleidingen zijn kosteloos. Een vrije donatie voor ons toekomstfonds mag natuurlijk altijd.

Natuurbegraafplaats Schapenmeer - Vorden Gelderland

Wilt u een rondleiding voor een groep of een organisatie aanvragen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tel. 0575 – 757 034 | E-mail: info@schapenmeer.org