Openingstijden kerst, oud en nieuw

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken. Dagen waarin we overgaan van het oude naar het nieuwe jaar. Dagen waar herinneringen, liefde, verdriet en gemis zo aanwezig zijn. De rust van de natuur staat in schril contrast met de drukte van de mensen en het knallen van het vuurwerk en de carbid.

 

Voor de natuur is deze overgang niet alleen vanzelfsprekend maar ook noodzakelijk. 

Voor ons mensen voelt het soms als pijnlijk en oneerlijk. We missen onze geliefde tijdens deze dagen en laten ze achter in het oude jaar. Zelf moeten we door, het nieuwe jaar in.

Maar waar de natuur het oude nodig heeft om door te kunnen gaan, hebben wij ook de herinneringen en de liefde nodig om het nieuwe jaar vorm te kunnen geven. We nemen ze mee in ons hart, mee naar 2024.

Team Schapenmeer wenst iedereen die tijdens de kerstdagen en bij deze jaarwisseling wordt geconfronteerd met het gemis van een dierbare heel veel kracht en warmte toe. Ook wensen we iedereen al het goede toe voor in het nieuwe jaar.

Ons informatiecentrum is gesloten op 25 en 26 december. Op 31 december sluiten we een uurtje eerder, 1 januari zijn we gesloten. Natuurlijk is de begraafplaats en het natuurgebied gewoon open van zonsopgang tot zonsondergang. Ook voor het melden van een uitvaart, kunt u ons bellen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Geplaatst in Schapenmeer