Voorzieningen

U kunt tijdens een uitvaart of bezoek gebruikmaken van de voorzieningen die bij de natuurbegraafplaats horen.

Bospaden

Natuurbegraafplaats Schapenmeer - Vorden Gelderland

Op de natuurbegraafplaats zijn onverharde bospaden aangelegd voor de bezoekers, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven zijn en waar begroeiing is. Ze leiden u langs de vele mooie plekken over de hele natuurbegraafplaats.

 

Parkeerruimte

voorzieningen

Bij de natuurbegraafplaats is beperkt parkeerruimte. Hier kunt u parkeren als u een afspraak heeft of de natuurbegraafplaats wilt bezoeken. Op drukke dagen kunt u het beste gebruikmaken van de parkeerplaats bij de Algemene Begraafplaats. Ook bij uitvaarten parkeert u op die parkeerplaats, hiervandaan vertrekt de stoet lopend. De ruimte bij de natuurbegraafplaats is dan gereserveerd voor mindervaliden. Het informatiehuis heeft een eigen parkeerplaats aan de Oude Zutphenseweg.

Boskapel

De karakteristieke Boskapel is een prachtige plek op de natuurbegraafplaats om een afscheidsceremonie voor uw dierbare in de buitenlucht te houden. Oude eiken en beuken omarmen de houten banken en u heeft een mooi uitzicht op het Schapenmeer. U kunt hier terecht met een groep van ongeveer 100 personen.

Vervoer voor mindervaliden

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, zijn elektrokarren beschikbaar. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om de natuurbegraafplaats te bezoeken. De elektrokarren wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. Het is daarom belangrijk om contact met ons op te nemen als u gebruik wilt maken van deze voorzieningen

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.