Activiteiten goed bezocht

Afgelopen zaterdag, gelukkig een zachte en droge dag, organiseerden wij twee paddenstoelenwandelingen onder leiding van Hermien Wassink. In eerste instantie zou er één wandeling starten maar door de grote belangstelling besloten we een tweede groep mogelijk te maken. Tijdens de wandelingen kwamen de deelnemers van alles te weten over de verschillende soorten en hun kenmerken.

Natuurorganisatie

U kunt zich afvragen waarom een natuurbegraafplaats een paddenstoelenwandeling organiseert. Wij zijn een natuurorganisatie en vinden het belangrijk mens en natuur te verbinden. Vorige week organiseerden wij een Inspiratiedag natuurlijk begraven. Maar daarnaast kunt u bij ons ook deelnemen aan activiteiten zoals de paddenstoelenwandeling waar de aandacht voor de natuur voorop staat. Het is mooi om van de deelnemers terug te krijgen dat dit enorm gewaardeerd wordt. 

Inspiratiedag natuurlijk begraven

Tijdens de Inspiratiedag natuurlijk begraven van 26 september jl. mochten wij ruim 300 mensen ontvangen. Zij liepen mee met rondleidingen over de natuurbegraafplaats. Bij Natuurkisten Achterhoek kwamen zij van alles te weten over natuurlijk afbreekbare kisten, wades en urnen. Ruiterkamp Uitvaartverzorging beantwoordde alle vragen rondom de zorg voor de overledene. 

Wilt u ook een keer een rondleiding over Natuurbegraafplaats Schapenmeer? Neemt u dan contact met ons op.

Geplaatst in Activiteiten, Schapenmeer