Informatiebijeenkomst “Hoe nu verder?”

Datum: zondag 27 oktober 2024 - 10.00-12.00

Bij ingrijpende veranderingen in uw leven of dat van uw naasten komt er veel op u af. Wat moet er geregeld worden? Waar staat u? Wat heeft u nodig? Hoe verder? Dat is niet altijd eenvoudig te bepalen, zeker niet als u te maken krijgt met instanties en een ondoorzichtig woud aan wetten, regels en verplichtingen.

Cretio is een onafhankelijke organisatie wat met u mee kan kijken, ondersteuning kan bieden, informatie kan geven en zelfs een persoonlijk levensdossier kan maken met en voor u waar uw verhaal centraal staat.

Jeanny Nooren is werkzaam bij Cretio en komt zondag 27 oktober vertellen over haar werk en wat er allemaal geregeld kan en moet worden. Zoals ze zelf vertelt:” ik doe wat mij enorme voldoening geeft: het in kaart brengen wat iemand belangrijk vindt, kijken naar wat mogelijk is, structureren wat niet (meer) zo duidelijk is, boven water krijgen wat iemands diepste wensen zijn en daadwerkelijk passende hulp bieden. Het is mooi om ieders levensverhaal te horen. Nog mooier om mee te mogen denken over en daarmee deel uit te maken van die leefwereld”.

Praktische informatie

  • De informatieochtend vindt plaats in ons informatiehuis. We hebben maar beperkte ruimte.
  • Bij het huisje hebben we een paar parkeerplaatsen. Als deze vol zijn, kunt u parkeren op de parkeerplaats van de algemene begraafplaats ( Kerkhoflaan 4). U vindt ons informatiehuis ernaast aan de Oude Zutphenseweg.
  • Aansluitend drinken we een kopje koffie/thee.

Aanmelding informatiebijeenkomst 'Hoe nu verder?'

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden