Rondleiding 26 november

Datum: zondag 26 november 2023 - 11.00 en 14.00

Natuurbegraafplaats Schapenmeer is een 6,5 hectare groot gebied waar naald- en loofbomen en open plekken elkaar afwisselen. Iedere laatste zondag van de maand geven wij rondleidingen over onze natuurbegraafplaats. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Schapenmeer.

Start

De rondleidingen starten om 11.00 en 14.00 uur op de parkeerplaats van de algemene begraafplaats in Vorden. De route gaat via de algemene begraafplaats naar ons gebied in het bos over onverharde paden. Wij genieten van de natuur en de mooie plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met bijzondere verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Einde

Wij eindigen weer bij het informatiehuis waar ruimte is om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Met bijgaand formulier kunt u opgeven op welke tijd u mee wilt met de rondleiding. U krijgt een paar dagen van tevoren van ons een mail met de laatste informatie.

Aanmelding reguliere rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status