Samen in het nieuwe jaar

Datum: zondag 21 januari 2024 - 13.00 tot 16.00

Een nieuw jaar wordt meestal feestelijk ingeluid. Goede voornemens, nieuwe kansen, een onbeschreven blad. We wensen elkaar een gelukkig nieuwjaar toe en de beste wensen. Voor velen is het nieuwe jaar helaas niet zo feestelijk. Een dierbare die zo gemist wordt en achterblijft in het oude jaar. Een dierbare die ziek is en waarvoor het nieuwe jaar het jaar van afscheid gaat zijn.

Een groot contrast soms met het vuurwerk en alle feestelijkheden.

Ook wij willen stil staan bij het nieuwe jaar. Zowel met een verwachting als met ons hart bij de mensen die het moeilijk hebben. De natuur leert ons dat we moeten en mogen loslaten. Maar ook dat we elkaar daarbij nodig hebben. De boom kan niet zonder de paddenstoel en de paddenstoel niet zonder het oude blad van de boom.

Samen met u willen we het nieuwe jaar beginnen. Samen met u stil staan bij dat wat was en vooruitkijken naar dat wat komt. Met een lach en een traan.

Praktische informatie

  • 21 januari bent u van harte welkom in en rond de boskapel van 13.00 tot 16.00. Onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers en bij een lekker warm vuurtje, willen we elkaar graag ontmoeten.
  • Parkeren kan zowel op onze eigen parkeerplaats als op de parkeerplaats van de algemene begraafplaats.
  • Wilt u gebruik maken van de e-car? Dan kunt u dat vooraf aangeven door te bellen met 0575-757034.
  • In het gebied is geen toilet aanwezig.
  • Bij heel slecht weer, gaat de ontmoeting niet door. We laten dit dan weten via de website.

Van harte welkom en graag tot 21 januari!

Team Schapenmeer, Mirjam, Eva, Roy, Jan, Margriet en Inez