Troostlichtje | 2 november

Datum: donderdag 02 november 2023 - 13.00-16.00

Een kaarsje als een lichtpuntje van troost…

Allerzielen

2 november 2023 staat in het teken van Allerzielen, een dag waarop overledenen worden herdacht. Veel mensen hebben op deze dag de behoefte om het graf van hun dierbare te bezoeken. Misschien zou u wel een bloem willen leggen op het graf of zou u een kaarsje op het graf willen laten branden. Aangezien Schapenmeer een natuurgebied is waar de natuur voor de graven zorgt, vragen we u om dit niet te doen en de natuur in al haar kracht te respecteren.

Toch willen we u de gelegenheid bieden om in de middag tussen 13:00 en 16:00 uur een kaarsje voor uw dierbare op Schapenmeer te ontsteken, maar dan in ons informatiehuis. We zetten de koffie en thee voor u klaar. Ook wanneer u niets heeft met de traditie van Allerzielen maar wel graag een kaarsje wil branden voor uw overleden dierbare, bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Ons informatiehuis staat op de nieuwe plek, aan de rand van ons gebied, op het terrein van de algemene begraafplaats. U kunt parkeren op de parkeerplaats van de Algemene begraafplaats en dan naar ons informatiehuis lopen. U kunt ook parkeren op onze eigen parkeerplaats en dan wandelen naar ons informatiehuis. Bent u slecht ter been? Dan helpen we u graag met de e-car. U kunt ons dan even bellen.