Maak kennis met Eva

Mijn naam is Eva Bouwmeester. Sinds 1 maart 2021 werk ik met veel plezier als relatiebeheerder op Natuurbegraafplaats Schapenmeer. Ik ben geboren in Lochem en woon inmiddels alweer heel wat jaren in het mooie Zutphen.

Nadat ik bij verschillende organisaties, met name op kantoor heb gewerkt, werd het tijd voor iets nieuws; Natuurbegraafplaats Schapenmeer. Op deze werkplek vind ik een combinatie die goed bij mij past; de natuur, de mooie contacten met de mensen en het verzorgen van de klantadministratie.

Van jongs af aan heb ik me altijd erg verbonden gevoeld met de natuur. Het werken op deze bijzondere plek heeft dit gevoel nog meer versterkt. Niet alleen hoe mooi de natuur is, maar ook het besef dat het belangrijk is dat we er met z’n allen goed voor zorgen.

Naast de natuur vind ik het fijn dat ik onderdeel mag zijn van een bijzonder moment in het leven van mensen die bij ons komen. Dit kan zijn bij het uitzoeken van een plekje waar iemand in de toekomst begraven wil worden, maar ook rondom de uitvaart van een dierbare. Vaak ontstaan er mooie gesprekken en gebeuren er soms wonderlijke dingen.
Kortom, ik voel me als een vis in het water en hoop dit werk, samen met mijn collega’s, nog lang te kunnen doen.

Ik nodig u van harte uit om, geheel vrijblijvend, nader kennis te komen maken met ons prachtige natuurgebied. In een persoonlijke rondleiding informeren we u graag over alle mogelijkheden rondom natuurbegraven.

 

Geplaatst in Alle berichten, Medewerkers aan het woord