Maak kennis met Inez

Ik ben geboren in Arnhem en via vele omwegen terecht gekomen in het mooie Hummelo in de Achterhoek. Daar woon ik met mijn man en 2 jongste  zonen, 2 oudere  zonen zijn inmiddels het huis uit. 

Ik heb jaren een winkel in woon en cadeau artikelen gehad in Drempt en ben nog steeds eigenaar van een webwinkel. Daarnaast werk ik nu 4 dagen per week op onze mooie locatie.

Ik heb altijd behoefte gehad aan het hebben van wezenlijk contact met mensen. Behoefte aan gesprekken die ergens over gaan. Toen onze winkel sloot, ben ik op zoek gegaan naar werk wat bij deze behoefte past. Ik zag de vacature, ben gaan wandelen in het gebied en was verkocht. Ik voel me vereerd dat ik hier aan het werk mag.

Voor mij voelt de natuur als mijn tweede natuur. Ik vind er rust, inzicht en verwonder me elke keer weer over de veerkracht en de schoonheid ervan. Dat we, door natuurbegraven, een groot gebied mogen en kunnen beheren en beschermen, vind ik geweldig! Opgaan in de natuur, hoe natuurlijk wil je het hebben?! 

In mijn vrije tijd lees ik heel graag literatuur maar ook boeken over de natuur en over de geschiedenis van een gebied. Ik wandel veel, bak elke dag desembrood en kan uren kijken naar de vogeltjes in de tuin. Ik hou van rommelmarkten, oude steden, kampvuuravonden , schrijven en goede gesprekken.

In dit werk komt voor mij eigenlijk alles samen. Ik leer elke dag weer meer over de natuur en de geschiedenis van het gebied, ik mag er doorheen wandelen, luister naar de vogeltjes en voer gesprekken met mensen die gaan over hun leven, hun dierbaren. En ik mag mensen vertellen over deze bijzondere plek.

 

Geplaatst in Medewerkers aan het woord, Schapenmeer