Van waarde zijn als vrijwilliger

Op dinsdagochtend komen de “werkers in het groen” bij elkaar om, onder toeziend oog van natuurbeheerder Roy, verschillende werkzaamheden uit te voeren. Na een kopje koffie of thee, trekken ze het gebied in om daar allerhande noodzakelijke klussen uit te voeren.

De ene keer werken ze op de heide om de heide op te schonen, de andere keer in het bos om takkenrillen te maken , vogelkers te bestrijden, de paden netjes te maken of te helpen met snoeien. Wij èn de natuur zijn hier heel erg blij mee!

Daarnaast helpen onze vrijwilligers ons bij speciale dagen zoals de inspiratie dag, herinneringsavond en andere bijzondere momenten. Ook vragen we soms hulp bij een uitvaart wanneer de E-car nodig is.

Uiteraard is vrijwilligerswerk op Schapenmeer niet geheel vrijblijvend. Als u tijdig aangeeft dat u een keertje niet kunt, is dat echter geen enkel probleem. Tijdens de werkzaamheden wordt u op deskundige wijze begeleid door het team van Schapenmeer.

Lijkt het u een mooie invulling van uw tijd?
Om u aan te melden als vrijwilliger belt u ons via 0575-757034. Ook als u vragen heeft horen we graag van u. U kunt ook een e-mail sturen naar info@schapenmeer.org. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Tot ziens als vrijwilliger op Schapenmeer!

 

Geplaatst in Schapenmeer