Van waarde zijn als vrijwilliger

Op dinsdagochtend komen de “werkers in het groen” bij elkaar om, onder toeziend oog van natuurbeheerder Roy, verschillende werkzaamheden uit te voeren. Na een kopje koffie of thee, trekken ze het gebied in om daar allerhande noodzakelijke klussen uit te voeren.

De ene keer werken ze op de heide, de andere keer in het bos om takkenrillen te maken , vogelkers te bestrijden, de paden netjes te maken of te helpen met snoeien. Wij en de natuur zijn hier heel erg blij mee!

Daarnaast helpen onze vrijwilligers ons bij speciale dagen zoals de inspiratiedag, herinneringsavond of tijdens een uitvaart wanneer de E-car nodig is.

Uiteraard is vrijwilligerswerk op Schapenmeer niet geheel vrijblijvend. Als u tijdig aangeeft dat u een keertje niet kunt, is dat echter geen enkel probleem. Tijdens de werkzaamheden wordt u op deskundige wijze begeleid door het team van Schapenmeer.

Vrijwilliger worden?
Lijkt het u mooi om een bijdrage te leveren aan ons natuurgebied of alles rondom natuurbegraven, kom dan eens vrijblijvend met ons in gesprek. We vinden het waardevol om kennis te maken en te kijken waar de interesses aansluiten. Kom langs, bel of mail ons. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Tot ziens als vrijwilliger op Schapenmeer!

 

Geplaatst in Schapenmeer