De Nationale Natuurwerkdag!

Datum: vrijdag 04 november 2022 - 10.00-16.00

Op vrijdag 4 november bent u van harte welkom om ons èn de natuur te komen helpen tijdens de natuurwerkdag op het Schapenmeer! De natuurwerkdag is een initiatief van LandschappenNL  en is het grootste landelijke vrijwilligersevenement in het groen. Op meer dan 500 locaties, verspreid door het hele land, zetten jong en oud zich in voor natuur en landschap en dragen zo bij aan een groene leefomgeving.

Dit jaar hebben we ons ook aangemeld en hopen zo op extra helpende handen om ons mooie natuurgebied van 65 Hectare te beheren. Er is van alles te doen deze dag: takkenrillen maken, de heide opschonen, Amerikaanse vogelkers snoeien, jonge overbodige opschot verwijderen en nog veel meer. Wij zorgen voor koffie, thee en een lunch, u voor de helpende handen en een goed humeur!

Opgeven kan via de website van Natuurwerkdag.nl 

Vindt u het leuk om ons vaker te helpen? Elke dinsdagmorgen trekt een groep vrijwilligers onder leiding van natuurbeheerder Roy het gebied in om het te onderhouden. Op deze pagina vindt u meer informatie over vrijwilliger worden op Schapenmeer.