Natuurwandeling met Roy VOL

Datum: vrijdag 16 februari 2024 - 9.00-10.30

RoyRoy is onze natuurbeheerder en weet heel veel over alles wat leeft, vliegt, krioelt en groeit in ons bos. De natuur is elk seizoen weer anders. Soms meer uitnodigend dan anders maar als je bereid bent goed te kijken, zie je schoonheid overal. Vooral vroeg in de ochtend, in de rust, laat de natuur zich zien.

Roy neemt ons mee over de paden van ons mooie bosgebied. Er is nog van alles te ontdekken: verschillende soorten mos, hoe herken je een boom aan de bast, waar komt boomschuim vandaan en nog veel meer. Misschien zien we wel een hert of horen we verschillende vogels.

De natuurwandeling duurt ongeveer 2 uur . Vergeet niet stevige en waterdichte schoenen aan te doen en een lekkere warme jas! De natuurwandeling is ook leuk voor kinderen mits ze een goede wandeling aan kunnen.

Tijdens de wandeling drinken we een warme kop thee of koffie met wat lekkers.

  • Praktische informatie

  • De zoektocht start vrijdag 16 februari 2024 november om 9.00 uur op de parkeerplaats van onze natuurbegraafplaats en duurt in totaal ongeveer 2 uur.
  • Tijdens de wandeling is er koffie/thee met wat lekkers.
  • Wij lopen over onverharde paden, denk aan goede schoenen. Pas ook uw kleding aan op de weersvoorspelling.
  • In het gebied is geen toilet aanwezig
  • Bij heel slecht weer of een uitvaart, gaat de wandeling niet door en krijgt u van ons een telefoontje of mailtje.

Deze wandeling is helaas vol, de komende tijd organiseren we meer natuurwandelingen. Deze kunt u terugvinden in de agenda.