“Bijzondere dagen kalender”

‘Liefde voor de natuur is liefde voor het leven’. Er valt zoveel te ontdekken en te leren in de natuur. Over dieren, planten en bomen maar ook over onszelf. Soms is het moeilijk om de schoonheid te zien in het leven. Juist dan kan dat ene vogeltje, die mooie bloem, de zon met de wolken, die prachtige paddenstoel of die oude wijze boom ons even weer doen stil staan.

Soms lukt het om die schoonheid te vangen in een moment, een zin, een lied of een foto. Zoveel mooie foto’s vragen om te worden bewonderd. De foto’s van de kalender zijn genomen in ons mooie gebied.

Deze “Bijzondere dagen kalender “ is bedoeld om die momenten vast te leggen die ons dierbaar zijn. Momenten waarin we het leven vieren en het leven herdenken. En elk jaar weer, mogen we er bij stil staan. De kalender kunt u aanvragen via onderstaand formulier en ophalen bij ons informatiecentrum.

De kostprijs van de kalender bepaalt u zelf. De opbrengst wordt volledig teruggegeven aan de natuur. We willen hiermee de bijen en de bijenstichting steunen. Meer informatie over dit doel kunt u hier lezen.      

Uw vrijwillige bijdrage mag gestort worden op:

 NL71 RABO 0365565199 tnv natuurbegraafplaats Schapenmeer  ovv kalender Schapenmeer.

De kalender kunt hier bekijken als pdf-bestand.

 

Aanvraag Kalender

SM_evenement met telefoonnummer
Geplaatst in Schapenmeer