Hoe vind ik een plek of graf terug?

Onze natuurbegraafplaats is 6,5 Hectare groot. Er zijn meerdere manieren om een plek waar iemand begraven is of een plek die gereserveerd is terug te vinden op onze natuurbegraafplaats. 

Boomschijf
Bij een deel van de graven is een natuurlijk gedenkteken geplaatst in de vorm van een boomschijf met b.v. een naam erop. Dit gedenkteken is bij ons het enige wat is toegestaan op een graf. De plek zal weer volledig opgaan in de natuur.

Digitale plattegrond
Daarnaast is het mogelijk om via kaart.schapenmeer.org een graf terug te vinden op naam. Dat kan met de smartphone. Men krijgt onderstaande kaart digitaal op de telefoon te zien. In het zoekscherm vult men de desbetreffende naam in. Klik op de naam, daarna op enter en de plek zal op de kaart zichtbaar worden met alle gegevens erbij. Als u zoekt naar uw gereserveerde plek, kunt u uw grafnummer invullen. 
Plattegrond bij ontvangsthuis
Als men een graf wil bezoeken en men weet niet precies waar iemand begraven is, kan er bij ons ontvangsthuis een plattegrond opgehaald worden. Hierop geven wij aan waar het graf te vinden is. Dit geldt natuurlijk ook voor uw gereserveerde plek. Indien gewenst lopen we mee naar de plek of rijden we er u met de e-car naar toe.

Bellen
Is men in het gebied en komt men er ter plaatse echt niet uit? Dan kan men ons dagelijks tussen 9:00 – 17:00 bellen en komen we ter plekke te hulp. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer is 0575 -757 034

Geplaatst in Schapenmeer