21 mei 2022Opening Schapenmeer

Programma Standhouders    Aanmelden 

Opening

Natuurbegraafplaats Schapenmeer… een prachtig natuurgebied waar de verbinding tussen mens en natuur in alle rust aanwezig is.

Wij zijn trots dat wij op zaterdag 21 mei de publieksopening kunnen organiseren. Op deze dag is er van alles te beleven op Natuurbegraafplaats Schapenmeer. Ontdek de natuur tijdens een van de rondleidingen, laat u inspireren op de informatiemarkt en maak kennis met onze medewerkers.

Programma Publieksopening 11:00 – 16:00

Start Inspiratiedag
Informatiemarkt Groene Uitvaart
Ieder half uur een rondleiding over de natuurbegraafplaats
Kennis maken met natuurbegraven
Bekijk het volledige programma

Standhouders

Op de informatiemarkt kunt u zich laten informeren en inspireren door verschillende organisaties. De markt staat in het teken van de groene uitvaart, waarbij u naast het kennis maken met uitvaartverzorgers ook informatie krijgt over ecologische kisten, urnen, manden , wades, rouwverwerking, bloemist, fotograaf, edelsmit,  hospice, vervoer en zoveel meer.  Zie voor meer informatie het overzicht van de standhouders.

Aanmelden

Aanmelden voor de opening is niet verplicht, maar we vinden het fijn om te weten dat u komt. Zo kunnen we een inschatting maken van het aantal bezoekers. Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Aanmelden Opening

SM_evenement met telefoonnummer